Search found 32 matches

by ch3m1kal
04 Oct 2019, 13:39
Forum: Support
Topic: Submitter stopped working
Replies: 1
Views: 30

Submitter stopped working

Hey, So the RenderPal Submitter stopped working entirely on one of the machines in our office. It completely refuses to start, the process shows up for a second in the list and then closes. There were no hardware of software changes on the machine (Running Windows 10 1903). Tried reinstalling the su...
by ch3m1kal
11 Dec 2018, 13:28
Forum: Feedback
Topic: Better logging
Replies: 0
Views: 379

Better logging

Hi, I'd like to suggest improving the sever logging features, since they're a bit barebones for now. Here are few topics that could be improved: New log file every day. I don't understand exactly when the server starts a new log file now, but reading 20MB text files is cumbersome. Ability to toggle ...
by ch3m1kal
25 Sep 2018, 13:30
Forum: Support
Topic: clients not reporting chunk finished
Replies: 29
Views: 12531

Re: clients not reporting chunk finished

Shoran Support wrote:We have updated RenderPal V2 (V2.15.3) so that the clients now resend status updates if necessary. We cannot say whether this solves your problems, but you should definitely give it a try.
Thank you very much! Will add it to the deployment schedule and see if that fixes the problem.
by ch3m1kal
20 Sep 2018, 12:59
Forum: Support
Topic: clients not reporting chunk finished
Replies: 29
Views: 12531

Re: clients not reporting chunk finished

Finally managed to reproduce the issue, it's pretty random.

See the attached screeenshots. The client is idle, and thinks it has nothing to render.
by ch3m1kal
14 Sep 2018, 13:51
Forum: Support
Topic: clients not reporting chunk finished
Replies: 29
Views: 12531

Re: clients not reporting chunk finished

Have you checked whether the rendering process actually has shut down? Yes, as madCGi has said, the process has been successfully killed, the frames generally are rendered out ok, but the client somehow fails to update the status. This leads to some render slaves being essentially idle until the pr...
by ch3m1kal
12 Sep 2018, 10:37
Forum: Support
Topic: clients not reporting chunk finished
Replies: 29
Views: 12531

Re: clients not reporting chunk finished

Can confirm this issue persists through multiple upgrades of the RenderPal server, different versions of 3DSMax and different versions of Vray. After observing it for a while, my guess would be that the client sometimes fails to correctly flag a frame as finished (probably because it doesn't correct...
by ch3m1kal
11 Dec 2017, 15:18
Forum: Support
Topic: An error occurred during the commandline compilation
Replies: 3
Views: 1215

Re: An error occurred during the commandline compilation

Thank you for the help! Ok, so just to make sure, my script looks like this. import os from RenderPal import * from RenderSystem import * def CompileCommandLineSwitch(phase, cmdLineSwitch, cmdLineSwitchList, renderSet, result): if phase == phaseExec: if cmdLineSwitch.GetSwitch() == "-frames": fstart...
by ch3m1kal
11 Dec 2017, 11:14
Forum: Support
Topic: An error occurred during the commandline compilation
Replies: 3
Views: 1215

An error occurred during the commandline compilation

Hi, so I'm having an issue with a render job throwing up this error: === OrbitClean_Shot_02, Chunk 1 - 11-Dec-17 11:05:44 AM ============================================ Scenes: \\NAS\studio\Projects\ELN3600_DishwasherAnimations\Temp\Production\3DSMax\Scenes\OrbitClean\_old\OrbitClean_Draft_10.max S...
by ch3m1kal
20 Nov 2017, 15:13
Forum: Support
Topic: Running multiple clients
Replies: 3
Views: 1353

Re: Running multiple clients

That's a bit annoying, but alright.

Thanks for clearing it up!
by ch3m1kal
20 Nov 2017, 10:53
Forum: Support
Topic: Running multiple clients
Replies: 3
Views: 1353

Running multiple clients

Hi,

We're currently doing a bit of experimenting with renderfarm configuration, which requires running 2 clients / render node.
Unfortunately RenderPal seems to use a license for each client instance, which creates and obvious problem.

Any way to fix this?

Thanks!