Search found 12 matches

by NicebergStudios
23 May 2017, 17:33
Forum: Support
Topic: RenderPal FILTER
Replies: 3
Views: 1831

Re: RenderPal FILTER

Hi

Well for example here it is filtered on slice, but the same applies to frames and time:
renderpal_filter.jpg
As you can see if you would be rendering these chunks/slices:
1,2,5,6,8,9,10,13,16,20,22,54,87,99

RenderPal would order them like:
1,10,13,16,2,20,22,5,54,6,8,87,9,99
by NicebergStudios
23 May 2017, 10:26
Forum: Support
Topic: RenderPal FILTER
Replies: 3
Views: 1831

RenderPal FILTER

Hi

This is just a minor bug, but it is quite annoying:

When filtering on frame or slice it doesn't follow normal maths, but it puts all ones first etc.

Example:
1
10
11
12
2
3
4
5
6
7
8
9


Can this be solved in the next update? :D
by NicebergStudios
23 May 2017, 10:23
Forum: Support
Topic: RenderPal 3ds max Error
Replies: 1
Views: 1155

Re: RenderPal 3ds max Error

Just a small question as i have noticed something that happens here a lot:

T:/QATAR_TEMP/QATAR_ACADEMY_MASTER_05_DH_RENDER_FILE_CAM_01.max

"T:/"

Do your render nodes associate your nas with a "T:/" disk?
If not, than there's your problem.
by NicebergStudios
29 Nov 2016, 14:36
Forum: Renderers
Topic: MODO; BUG FIX Separate Alpha Output files
Replies: 0
Views: 1793

MODO; BUG FIX Separate Alpha Output files

Hi All For those who want to render the colour layer + alpha layer as separate files there is going to be a little problem with the current build of RenderPal. This reason for this is because whatever output path you select in RenderPal/modo_cl will overwrite the paths written in modo on the alpha l...
by NicebergStudios
08 Nov 2016, 13:53
Forum: Renderers
Topic: MODO: Bug Fix for no renders.
Replies: 4
Views: 2477

Re: MODO: Bug Fix for no renders.

Cool! :) The power of a good community ;)

Anth,
Niceberg Studios!
by NicebergStudios
28 Oct 2016, 11:49
Forum: Renderers
Topic: MODO: Bug Fix for no renders.
Replies: 4
Views: 2477

Re: MODO: Bug Fix for no renders.

So far, so good, will keep you posted! It is just really weird that the code you guys implemented does not work since it is the basic code. Than again, there is not much info on Modo's CL, all i know is that the perl command seems to work. Anyway just for your interest, here is the return error i go...
by NicebergStudios
28 Oct 2016, 11:19
Forum: Renderers
Topic: MODO: Bug Fix for no renders.
Replies: 4
Views: 2477

MODO: Bug Fix for no renders.

Hi All I have found a bug and solution for people who don't get render output in Modo. The problem persist when the CL script defines the render range and steps. The problem is both in RenderPal and Modo, i have no idea why Modo doesn't want to run the normal script with some projects, but here is t...
by NicebergStudios
14 Sep 2016, 09:42
Forum: Support
Topic: Modo renderer dropping a lot of frames
Replies: 1
Views: 1274

Modo renderer dropping a lot of frames

Hello, We have a slight problem with our renderfarm. Currently we have a farm of 40 render nodes, running RenderPal 2.12.3.1834 and Modo 901 SP3. When we submit jobs, we often have a lot of frames that are not rendered. It seems to fail when saving, but it also seems like the Modo command line start...
by NicebergStudios
11 Jul 2016, 00:26
Forum: Renderers
Topic: Modo render Pass Groups dont' work
Replies: 6
Views: 5137

Re: Modo render Pass Groups dont' work

That's great news! It would save me a massive amount of data wrangling. :)
by NicebergStudios
28 Jun 2016, 15:32
Forum: Renderers
Topic: Modo render Pass Groups dont' work
Replies: 6
Views: 5137

Re: Modo render Pass Groups dont' work

qb00 wrote:Hi, will pass group support be added soon. I don't see it in the latest trail version.
My question exactly. Is there support for pass groups in the latest version?