rendering with maxwell/maya issues

All questions and problems regarding renderers and compositing applications should be posted here.

Re: rendering with maxwell/maya issues

Postby kbiggers » 31 Aug 2015, 22:59

I am not starting RenderPal as a service i am simply having a scheduled task run the client.exe on startup. It runs it in the background but it is not a service
kbiggers
 
Posts: 34
Joined: 12 Mar 2015, 21:56

Re: rendering with maxwell/maya issues

Postby Shoran Support » 31 Aug 2015, 23:30

So everything runs fine as long as you don't start the client using a scheduled task?
User avatar
Shoran Support
RenderPal Team
 
Posts: 1122
Joined: 11 Apr 2008, 00:35
Location: Germany

Re: rendering with maxwell/maya issues

Postby kbiggers » 04 Sep 2015, 18:18

I do not have it configured as a service. We had issues in the past running RenderPal as a service so we currently run a scheduled task that starts up RenderPal when the computer turns on (but not as a service). I have installed and tested this on multiple computers and it is hit or miss whether it works or not. On some systems it can run in the background and render fine and then on others it can only render when in the foreground.
kbiggers
 
Posts: 34
Joined: 12 Mar 2015, 21:56

Re: rendering with maxwell/maya issues

Postby Shoran Support » 04 Sep 2015, 20:09

Have you tried to use the other autostart option of the client? We cannot really help on this scheduled task stuff. Maybe the task is launched too early, or under the wrong user, or different permissions apply.
User avatar
Shoran Support
RenderPal Team
 
Posts: 1122
Joined: 11 Apr 2008, 00:35
Location: Germany

Previous

Return to Renderers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron