Cinema 4D Multipass

All questions and problems regarding renderers and compositing applications should be posted here.

Cinema 4D Multipass

Postby Jim_Jimmy_James » 16 May 2016, 16:36

Hi,

I have just set up a trial version to evaluate before I invest in setting up across our whole farm. I have managed to get RenderPal to output C4D test jobs but none are coming out with the multipasses - just the flat single-layer render. How do I output all the other layers (Depth, AO etc.)?
Jim_Jimmy_James
 
Posts: 2
Joined: 16 May 2016, 16:31

Re: Cinema 4D Multipass

Postby anion » 17 May 2016, 07:49

multipass enabled in c4d?
Set the output path in the multi pass image
and
don't set the output file in the RenderPal
--
sorry for the translation
anion
 
Posts: 31
Joined: 26 Feb 2014, 14:17

Re: Cinema 4D Multipass

Postby Jim_Jimmy_James » 17 May 2016, 11:33

Thanks - I worked this out eventually.

Basically ignore the warnings RenderPal gives you - set the desired passes in the Cinema 4D file + set a path in RenderPal but not an output
Jim_Jimmy_James
 
Posts: 2
Joined: 16 May 2016, 16:31


Return to Renderers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests