Add render engine to client?

All questions and problems regarding renderers and compositing applications should be posted here.
Post Reply
NicebergStudios
Posts: 12
Joined: 31 May 2016, 09:22

Add render engine to client?

Post by NicebergStudios » 01 Jun 2016, 15:15

Hi people,

We are testing RenderPal with all different kinds of software. We even installed Blender to test. However, we have hit a little issue. When we installed RenderPal on the client nodes we never said the Blender render engine would be installed. Now that we want to test RenderPal with Blender, we need to point the to the render engine.

How can we add the render engine to the clients? Do we need to reinstall RenderPal for that?

User avatar
Shoran Support
RenderPal Team
Posts: 1219
Joined: 11 Apr 2008, 00:35
Location: Germany
Contact:

Re: Add render engine to client?

Post by Shoran Support » 02 Jun 2016, 10:33

If you have deleted the renderer, yes. If you chose to only hide the unused renderers, you can just unhide it using the renderer management.

User avatar
eqko
Posts: 70
Joined: 13 Oct 2014, 13:52

Re: Add render engine to client?

Post by eqko » 05 Jul 2016, 13:05

Would it be possible for you to export/make available the default renderers ?

When installing it way back I made the mistake of deleting the defaults and
now I'm having a hard time setup up a new one for max 2017 ...

basically I mostly need the default renderer for max 2017, so if you could at least make an export of that one
I would be very grateful :)

User avatar
Shoran Support
RenderPal Team
Posts: 1219
Joined: 11 Apr 2008, 00:35
Location: Germany
Contact:

Re: Add render engine to client?

Post by Shoran Support » 05 Jul 2016, 18:20

Here you go.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
eqko
Posts: 70
Joined: 13 Oct 2014, 13:52

Re: Add render engine to client?

Post by eqko » 06 Jul 2016, 18:18

thanks !

Post Reply