3DS Max looking for license on slaves

Post your messages that do not fit in the other rooms here.

3DS Max looking for license on slaves

Postby dande » 30 Oct 2013, 23:40

I just tried to run a render with RenderPal and the slaves are looking for 3DS max licenses.
Last edited by dande on 31 Oct 2013, 20:56, edited 1 time in total.
dande
 
Posts: 15
Joined: 20 Aug 2013, 11:15

Re: 3DS Max looking for license on slaves

Postby dande » 31 Oct 2013, 11:35

My setup is 1 working machine with a max license.
A server running RenderPal server and max installed no license
2 slaves with RenderPal client and max installed no license
dande
 
Posts: 15
Joined: 20 Aug 2013, 11:15

Re: 3DS Max looking for license on slaves

Postby dande » 31 Oct 2013, 20:55

Reinstalled Max and that appears to have solved this issue
dande
 
Posts: 15
Joined: 20 Aug 2013, 11:15


Return to General discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest