Multiple Clients Running with Different Settings

Post your messages that do not fit in the other rooms here.
Post Reply
Plumpo
Posts: 2
Joined: 19 Apr 2016, 18:29

Multiple Clients Running with Different Settings

Post by Plumpo » 21 Sep 2016, 17:58

We are testing out Background GPU rendering on our animators machines. Currently I have three Clients set up, each to use a single GPU on the machine. Two are Always available to Render, and one is set to only Render when the screensaver is on. In theory leaving it available for local renders and all the normal Hardware Accelerated features a lot of programs are using these days.

When the machine reboots, and the clients start. All of them begin picking up jobs, ignoring the one that is set to only render on screensaver. Once we toggle it on and off, its fine and won't kick on until the SS turns on. Not sure if there is anything else I can do to prevent this from happening.

User avatar
Shoran Support
RenderPal Team
Posts: 1199
Joined: 11 Apr 2008, 00:35
Location: Germany
Contact:

Re: Multiple Clients Running with Different Settings

Post by Shoran Support » 22 Sep 2016, 14:32

We'll look into this.

User avatar
Shoran Support
RenderPal Team
Posts: 1199
Joined: 11 Apr 2008, 00:35
Location: Germany
Contact:

Re: Multiple Clients Running with Different Settings

Post by Shoran Support » 02 Nov 2016, 15:14

We tested this with all sorts of configuration, and it always worked fine. The next time this happens, please post the client's event log here so we can take a look at it.

Post Reply