Need Help no rendered files can be seen

If you are seeking for help, this is the right place to ask!

Need Help no rendered files can be seen

Postby rndrpal_dsp » 11 Oct 2013, 18:26

Hi, I setup RenderPal yesterday. The rendered files is nowhere to be found but the job status said Done. I'm pretty sure I setup the executables right. The shared drive is also setup right. Here's one of the Logs from the client. There's two question on this log that doesnt look normal. "Agent does not respond" and "Error rendering project".



=== Unnamed net job - News Logo animation2.c4d, Chunk 1 - 10/11/13 09:06:03 ========================
Scenes: E:\News Logo animation2.c4d
Section: Frames: 1.000 - 5.000, Region: Entire image
Renderer: Cinema 4D/Default version
=== Started ========================================================================================

> "C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D R13\CINEMA 4D 64 Bit.exe" -nogui -render "E:\News Logo animation2.c4d" -parallel -frame 1 5 -oimage E:\Finished\Test -oresolution 1920 1080 -threads 8 -oformat JPG -bench
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Starting CINEMA 4D 13.016 ...

Agent does not respond
Startup Directory: C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D R13
Write Directory: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\MAXON\CINEMA 4D R13_05DFD2A0
Preferences Directory: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\MAXON\CINEMA 4D R13_05DFD2A0\prefs
msg: override imagesize to 1920 1080
msg: set thread number to 8
msg: override output format to JPG
Loading Project: E:\News Logo animation2.c4d
Pass1: Loading Textures
Rendering frame 1 at <Fri Oct 11 09:06:05 2013>
Error rendering project


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

=== Unnamed net job - News Logo animation2.c4d, Chunk 1 - 10/11/13 09:06:06 ========================
Duration: 3 sec Avg. CPU usage: 0% CPU idle time: 3 sec
Result: Finished
=== Done ===========================================================================================




Hopefully that helps. Any help would be appreciated Thanks
rndrpal_dsp
 
Posts: 1
Joined: 11 Oct 2013, 18:10

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

cron