Page 1 of 1

Rendering with VRay for Modo

PostPosted: 18 Jan 2017, 14:14
by Yanik
Dear RenderPal developer,

Are there any guides on setting up VRay for Modo?

Modo' implementation of VRay is a bit different when you compare it to 3DSMax. VRay for Modo has its own commands for starting renders.

Re: Rendering with VRay for Modo

PostPosted: 11 May 2017, 09:03
by dupp
Any success setting up vray for modo Yanik?

Any tips?

Re: Rendering with VRay for Modo

PostPosted: 26 Jun 2017, 16:32
by FruehBird
For setting VRay as your renderer you would need to use
Code: Select all
vray.render.animation
instead of
Code: Select all
render.animation
.